• TUYỂN CHỌN BỘ GIỐNG VI SINH VẬT NHẰM NÂNG CAO QUÁ TRÌNH XỬ LÝ PHẾ THẢI CHẾ BIẾN TINH BỘT SẮN DẠNG RẮN THÀNH THỨC ĂN CHĂN NUÔI

TUYỂN CHỌN BỘ GIỐNG VI SINH VẬT NHẰM NÂNG CAO QUÁ TRÌNH XỬ LÝ PHẾ THẢI CHẾ BIẾN TINH BỘT SẮN DẠNG RẮN THÀNH THỨC ĂN CHĂN NUÔI

Xem các bài khác
Số trang của bài
113-119
Bài toàn văn
Chuyên mục
Tạp chí thường kỳ
Tên bài

TUYỂN CHỌN BỘ GIỐNG VI SINH VẬT NHẰM NÂNG CAO QUÁ TRÌNH XỬ LÝ PHẾ THẢI CHẾ BIẾN TINH BỘT SẮN DẠNG RẮN THÀNH THỨC ĂN CHĂN NUÔI

Tên tác giả
Lương Hữu Thành , Vũ Thuý Nga , Lê Thị Thanh Thuỷ , Đào Văn Thông , Cao Hương Giang , Hà Thị Thuý , Lưu Thị Hồng Thắm
Category
Monthly Journal
Title

Selection of microorganisms handle cassava starch processing waste solid into animal feed

Author
Abstract

Identified 01 combination of 2 strains of cellulolytic, proteinic fungi and 1 strain of cellulolytic, proteinic yeast. That combination used in production of microorganism innoculant waste handling cassava starch processing waste solid into animal feed. The microbial strains used in this study are intended to species that are not in the list of restricted microorganisms used (according to the European Community) and ensure the level of biosafety level 2. The results open the potential of applying these combination in conversion of cassava starch processing waste into animal feed.

Từ khoá / Keywords

Microorganism innoculant
cassava starch processing waste
animal feed.